Landsuddeling 2019

Skrevet torsdag d. 14. marts 2019

Landsuddeling d. 28. april 2019

I år er Hjerteforeningens landsindsamling vendt på hovedet og gjort til en Landsuddeling: Hver en krone, der kommer i indsamlingshjerterne, går ubeskåret til at sætte hjertestartere op. Enhver kan starte en gruppe på hjerteforeningen.dk/landsuddeling – kan man samle deltagere til gruppen og tilsammen dække 15 ruter d. 28. april, giver vi en hjertestarter, som vi monterer i et varmeskab – lige der, hvor gruppen ønsker det. Det har en værdi på ca. 21.500 kroner. Vil man blot samle ind, som man plejer, kan man også deltage uden at være en del af en gruppe. Pengene går stadig ubeskåret til hjertestartere.

VI HAR BRUG FOR DIG SOM FRIVILLIG

Kalender-entry:

Hjerteforeningens Landsuddeling

Sted: Afhentning og aflevering af indsamlingshjerter sker ved dit lokale indsamlingssted

Dato: 28. april 2019

Læs mere om Hjerteforeningens landsuddeling på https://hjerteforeningen.dk/landsuddeling